• Fast kablet internett for fastboende

 • Som noen har fått med seg er vi nå begynt på arbeidet med montering av switcher som dere kan koble dere til internett til via kabel. For at vi kan gjøre denne jobben er det viktig at dere som ønsker kablet internett inn til vogn registrer dere i skjema på knappen “REGISTRER DEG NÅ!” under her.

  Som kjent er det litt problemer med streaming i vogner via apple tv eller chromecast. dette er nok et problem vi ikke kommer utenom. For at dette skal virke må enheter være koblet til samme WIFI antenne og her på plassen med så mange sendere er det ikke sikkert av din telefon og chromecast havner på samme antenne. Dermed vil ikke enhetene sende trafikk til hverandre.

  Ved å trekke kabler inn til hver vogn vil dette problemet forsvinne samt at du vil oppnå bedre og mere stabilt nett. Dette er viktig for oss da nåverende TV løsningen på coaxial kabel vil dø ut. Vi begynner med å bygge ut det nye nettet nå og framover. De som registerer seg blir prioritert. For at du skal ha nytte av dette må du handle deg inn en WIFI router som da du selv kobler opp dine enheter til.

  Vi har handlet inn en del WIFI routere om dere ønsker å kjøpe det. Se bilder og spesifikasjoner under her. Vi vil trekke kabler ut til forskjellige steder og montere opp Switcher dere kan koble dere til. Det vil bli deres egen oppgave å både strekke kabel fra dette punktet og selv å ta oppsett på enten eget utstyr eller om dere velger å kjøpe gjennom oss. Vi har inngått avtale om hjelp til oppsett for de som ikke er komfortabel til å prøve selv, dette må dekkes av den enkelte og vil nødvendigvis måtte gjøres når dere er på plassen og at det passer for leverandøren. I skjemaet er det priser og du kan også bestille både WIFI router, oppsett og kabling der.

  MERK – WIFI routere kan bli utsolgt hos vår leverandør, vi må da nødvendigvis komme med alternativt produkt da vi ikke kan bli sittende med stort lager av WIFI routere. Pr nå er det denne vi har handlet inn en del av:

  TP-LINK 300M-WLAN-N-Router 4port-Switch 2,4 Ghz til 350,- Inkl. Mva

  Produkt
  ProduktbeskrivelseTP-LINK 300M-WLAN-N-Router 4port-Switch
  EnhetstypeTrådløs ruter – 4-portssvitsj (integrert)
  UtførelseStasjonær
  OverføringsteknologiTrådløs, kablet
  DatakjedeprotokollEthernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft 2.0)
  Frekvensbånd2,4 GHz
  Dataoverføringshastighet300 Mbps
  Nettverks-/transportprotokollPPPoE
  RutingprotokollStatisk IP-ruting
  KrypteringsalgoritmeAES, 128-bit WEP, 64-bit WEP, 152-bit WEP, TKIP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK
  EgenskaperBrannveggbeskyttelse, DMZ port, dynamisk tilordning av IP-adresser, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), dynamisk DNS-server, MAC-adressefiltrering, VPN-gjennompassering, URL-filtrering, IP-adressefiltrering, MIMO-teknologi, virtuell severstøtte, DHCP-server
  Tilpassede standarderIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.1x, IEEE 802.11n (draft 2.0), UPnP
  LinjekodingsformatDBPSK, DQPSK, CCK, 64 QAM, 16 QAM, OFDM
  GrensesnittLAN: 4 x 10Base-T/100Base-TX – RJ-45 WAN: 1 x 10Base-T/100Base-TX – RJ-45
  AntenneIntegrert eksternt
  Antall antenner2
  AntenneforsterkningRundtstrålende
  Stigningsnivå3 dBi
  StrømenhetEkstern strømadapter
  Inkludert programvareDrivers & Utilities
  Min. driftstemperatur0 °C
  Maks. Driftstemperatur40 °C
  Driftsfuktighet10 – 90%
  Høyde (cm)8.9
  Bredde (cm)20.7
  Dybde (cm)29.1
  Produsentens garanti36 måneder – On-Site Warranty