• Camping

 • Vi kan tilby deg fine oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt - med eller uten strøm. Det er mange terrasserte plasser for bobiler og vogner med utsikt over Grindafjorden. Nye plasser spesielt tilrettelagt for bobil tett ved fjorden. For telt har vi en stor slette med god plass, også noen ved fjorden. Alle plasser har mulighet for tilkopling av strøm og internett via WIFI. TV stue og felleskjøkken tilgjengelig samt vask.

  Alle våre gjester har fri tilgang til vårt velfungerende sanitæranlegg (dusj kr 10,-) og felleskjøkken. Vi har tømmestasjon. 

  Vi har selvinnsjekk maskin i resepsjonsbygget hvor du selv kan sjekke inn og finne deg plass uavhanging av åpningstider i resepsjon. 

  Plassgebyr Campingvogn og bobil kr. 340,-- pr døgn. Inkluderer strøm, internet og kabel TV samt tilgang til mange aktiviteter
  Plassgebyr Telt og Combicamp kr. 250,-- pr døgn. Inkluderer strøm, internet og kabel TV samt tilgang til mange aktiviteter

  Rabatter
  Be om tilbud på lengre tid.

 • Bobil parkering

  Bobil parkering tett ved sjøen med en fantastisk utsikt. WIFI tirettelagt også her. Det er og parkering ved resepsjonen og ved camping sletten. 

 • Camping sletten

  Stor gras slette til campingvogner og telt. Vann fylling, strøm og WIFI. Kort avstand til resepsjon og nytt sanitæranlegg. Det finnes og parkering med plattinger nedover camping anlegget.

English EN Deutsch DE Norsk bokmål NO